ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ


Kimbrer.com се ангажира да направи вашето пазаруване успешно. Ако не сте 100% удовлетворени от вашата покупка, ние приемаме връщане на неизползвани стоки до 14 дни от датата на доставката за пълно възстановяване на сумата или замяна. Ако се откажете от продуктите, закупени от нас, трябва да се свържете с нашия екип по продажби на +45 72 440 277 или на имейл [email protected], преди да върнете стоките.

След като получим известие за връщане на вашия продукт, вие ще получите формуляр за Разрешение за връщане на стоки на електронната поща. След като вашето Разрешение за връщане на стоки бъде одобрено, моля, следвайте стъпките в имейла, получен от нас, за да върнете пратката си в нашия склад. Номерът на Разрешението е валиден 14 дни от получаването на този имейл. Ние трябва да получим върната от вас стока в рамките на този период или вашата рекламация трябва да бъде разгледана отново. Върнати стоки без номер на Разрешението не се приемат.

Номерът на Разрешението трябва да бъде ясно написан върху опаковката на връщаните стоки. Не забравяйте да напишете "ВРЪЩАНЕ" от външната страна на опаковката, за да осигурите бърз транзит през митническите служби. Горещо ви препоръчваме да връщате стоките си с номер за проследяване. Kimbrer.com не носи отговорност за изгубени или повредени върнати стоки.

За да може да бъде върната, вашата стока трябва да не е използвана и да бъде в същото състояние, както при получаването ѝ. Ако върнатата стока е била използвана или ако оригиналната опаковка за продажба на дребно на нови фабрично запечатани продукти е повредена, ние считаме стоката за използвана, което означава, че при отказване на покупката само част от сумата на покупката ще бъде възстановена в зависимост от текущата пазарна стойност на продукта. След като получим стоките и одобрим молбата за връщане, ние ще възстановим сумата съгласно предварителното споразумение. Разноските по връщането на стоката (-ите) на Kimbrer.com се поемат от вас с изключение на случаите, когато връщането е в резултат на наша грешка.

Kimbrer.com си запазва правото да откаже връщания, които не отговарят на горните условия.

Вие (купувачът) носите отговорност за всички пратки до получаването им на нашия адрес за връщане.

 

Моля, изпратете пратката на:

Kimbrer Computer ApS
Messevej 12
DK-9600 Aars
Denmark (Дания)